Skip to content

En rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter.
Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, prøv oss!

Gratis befaring - Kontakt oss

  Navn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Størrelse på bad:

  Hva er ønskelig å gjør?

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Nummer 1 på finn.no

  Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble utført. Vaskerommet i kjelleren ble totalrenovert og omgjort til et fint og funksjonelt kombinert bad og vaskerom på 5 uker. Vi ble lovet ferdig bad til påsken, og det fikk vi:-)
  V. Malmei

  Da har rørleggeren nettopp gått ut døra. Et annet firma estimerte at de ville bruke 7 timer på jobben, dette brukte under 2 timer. Kjempefornøyd med jobben, tidsbruken og oppmøte.
  G. M. Skjæveland

  Valgte de klokken 22 på en søndagskveld på finn.no. Dusjen var skiftet før lunsj på mandag. Presist oppmøte, resultatet ser bra ut, og overraskende nok var det de som tok lavest pris for jobben! Enn så lenge veldig fornøyd.
  K. Grøttland

  Her kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er 100% fornøyd. Greit nok var Altirør det dyreste alternativet av de 8 som la inn tilbud, men jeg er sjeleglad at jeg valgte dem. De var ikke bare hyggelige og hjelpsomme, men de gjorde en sabla god jobb.
  W. Kooyman

  Vi hadde rørleggeren på døra dagen etter at vi la det inn på finn. Superrask service. Fikk godt inntrykk, serviceinnstilt kar som var enkel å forholde seg til.
  A. Berge

  De leverte iht avtale tid og pris – enkelt og greit!.
  P.E Sørgaard

  Back To Top