Skip to content
White and grey exclusive big washroom with fancy bath

Nybygg

Vi er inne som leverandør hos mange byggefirma i regionen på nybygg. Men også på privatmarked om du planlegger ny bolig vil vi gjerne komme i kontakt og kunne bistå med planlegging.

Close-up of porcelain washbasin in bright bathroom

Boliger

Rekkehus, leiligheter eller enebolig? Reparasjon, vannlekkasje, tette rør eller total renovering av badet. Vi hjelper deg.

Close up of a wash basin in a modern bathroom interior.

Næringsbygg

Vi ønsker å vær din beste samarbeidspartner til deg som driver med næringsvirksomhet i regionen. Dette gjelder alt innen rørarbeid. Om det er skifting av utstyr, kobling av nytt eller rett og slett ny vask/utstyr på felles toalettene.

Toothbrush in bathrom

Service

Service og vedlikehold er viktig for at utstyr på at rør generelt. Holder du ikke vedlikehold på utstyr kan du heller ikke forvente at utstyre skal holde i mange år. Ta derfor en service på ditt utstyr før det er for sent. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Clean contemporary bathroom sink

Rehabilitering

Vi kan hjelpe med fornyelse av ditt bad. Mange velger oppussing av bad og da er vi din gode partner å ha på laget når det gjelder fagkunnskapene du trenger.

Wassertropfen aus dem Wasserhahn, Nahmaufnahme mit Makro

Utstyr

Er utstyre i din bolig ødelagt eller trenger du nye deler ? Send oss gjerne en hendvendelse slik at vi kan hjelpe deg med nytt toalett eller reservedeler til utstyre du allerede har.

Back To Top